MAALAUS FUKSIA

Olen Anissa Kallonen, lappeenrantalainen ammattimaalari ja -tapetoija. Olen suorittanut pintakäsittelyalan perustutkinnon sekä ammattitutkinnon erikoistuen tapetointiin. Maalausalan työkokemusta on kertynyt yli 10 vuotta.

Tarjoan maalausalan palveluja ensisijaisesti Lappeenrannassa ja Lappeenrannan lähialueilla kuten Joutseno, Imatra, Taipalsaari ja Lemi, mutta sovittaessa myös muillakin alueilla – kysy tarjousta! Teen monenlaisia sisämaalauksia pohjatöineen, myös erikoismaalauksia, kuten struktuuri – ja efektipintamaalauksia. Tapetointi ja pienet laatoitustyöt esim. välitilalaatoitus, seinän sisustuskivien asennus, sekä ovien ja ikkunoiden maalaaminen sekä ulkomaalaukset kuuluvat myös tarjoamiini palveluihin.

Työtäni leimaavat ammattiylpeys ja halu tehdä asiakas tyytyväiseksi. Laadukas työnjälki, joustava ja luotettava palvelu sekä kilpailukykyiset hinnat ovat palveluni kulmakiviä. Työskentelen aina yhdessä kohteessa kerrallaan, jolloin asiakas saa täyden keskittymiseni koko projektin ajan. Huomioin ympäristön ja luonnon käyttämällä ekologisia tarvikkeita ja kierrättämällä kaiken mahdollisen jätteen.

Autan mielelläni ja veloituksetta, jos tarvitset apua ideoinnissa, kuten oikean värisävyn, materiaalien ja maalien valinnassa. Myös tarjouskäynti on ilmainen.

Työstäni on mahdollista saada kotitalousvähennys.

Vuonna 2020 vähennys on 40 % tehdyn työn osuudesta.