Sisämaalaukset

Sisämaalaus on helppo tapa piristää kodin ilmettä ja tunnelmaa. Huolellisesti tehty pohjatyö ja oikeaoppiset työmenetelmät varmistavat kestävän ja kauniin lopputuloksen.

Maalauksessa on valittavissa lukematon määrä eri värisävyjä. Värivaihtoehdoista voidaan valita omaa silmää miellyttäviä tai tiettyä tunnelmaa korostavia. Väreillä voidaan myös korostaa huoneen jotakin kohtaa tai häivyttää esimerkiksi huoneen pitkulaisuutta.

Efekti- ja struktuurimaaleilla saadaan persoonallisia ja eläviä seinäpintoja ja erilaisilla kimalle- ja helmiäissävyillä hienoja efektejä yhdessä valaistuksen kanssa. Maalata voidaan myös erilaisia kuvioita esimerkiksi sabluunoita käyttäen. Seinään voidaan asentaa myös erilaisia laattoja, levyjä ja sisustuskiviä. Vain mielikuvitus on rajana!

Sisäkaton maalaus on ajankohtainen, kun kattopinta on tummunut, katosta rapisee maali tai halutaan vaihtaa katon väriä. Maalata voidaan niin betoni-, rappaus- ja tasoitepinnat kuin erilaiset puupaneelikatot. Katon maalaamisessa korostuu huolellinen suojaus ja oikeat työmenetelmät siistin ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi.